Testimonials

Zeker de avonden zijn schitterend met de bloedrode mooie zonsondergangen en de vele bootjes in de zee. Vanaf het beschutte terras van het Guesthouse kan je hier optimaal van genieten, zelfs als het regent. De schitterende tuin met vijvers en de sawah zijn zeer de moeite waard en eigenlijk hoef je niet meer weg zoveel is er te zien.
Het Guesthouse is de rust zelve, luxueus, maar toch vriendelijk en aangenaam. Het straalt tevredenheid uit. De prachtige binnen-en buitenbadkamer en keuken dragen zeker daartoe bij.
De bediening is vriendelijk en attent, zonder opdringerig te zijn. De sfeer is goed en last but not least het zwembad is geweldig, het lacht je tegemoet, dat kan je echt niet links laten liggen. Het is genieten in Villa Kembang Kertas.

Emy van Riezen - Heemstede, Nederland - 2012 - Guest House

Alweer de derde keer dat wij in Villa Kembang Kertas hebben gelogeerd. Jullie zwembad is echt het grootste zwembad dat wij ooit gezien hebben bij een privé-villa. We hebben genoten van de lieve staf, de rustige omgeving en doordat de ligging iets de heuvel op is, maar wel dicht bij Lovina, is er een prachtig uitzicht over de zee. Alles was weer perfect, heel erg bedankt.

Kim van Nie - Valencia, Spanje - 2013 - Main Villa

Villa Kembang Kertas is a dream come true!

 

I had an absolutely wonderful stay at Villa Kembang Kertas! The staff was amazing and helpful, the food was delicious, and the island’s attractions kept me busy and exploring new areas. The Villa is gorgeous, with all the amenities you might need. The pool was beautiful! It was so wonderful to wake up to a swim in the morning, and my tea waiting poolside when I got out. Thank you for a memorable vacation! I will definitely be back for another visit!

Mariska Richters - Vancouver, Canada - 2010 - Main Villa

Wauw wauw wauw, er zijn eigenlijk geen woorden voor. Iedereen is totaal overdonderd, zo mooi, prachtig, lieve ontvangst en en en teveel nu om allemaal te benoemen. Wat een paradijs. We zitten, alle dertien, op het terras met een drankje en gaan zo zalig slapen.
Het leven is hier hemel op aarde en wij genieten echt van alles. Jullie huis en staf is uitmuntend, de omgeving met alle beziens-en belevenswaardigheden volledig benut/ervaren en ook de lieve dansmeisjes hebben we mogen bewonderen, de mannen hebben in het buurthuis poolbiljart gespeeld met de locals maar de hanengevechten hebben we maar even overgeslagen. Morgen gaan we op weg naar Sidemen. Het was top, nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid namens ons alle dertien. We sturen jullie nog een foto.

Familie Nevejan - Breda, Nederland - 2012 - Main Villa

I had the pleasure of staying at Villa Kembang Kertas in May of 2011. The property is amazing, quiet and super well kept. The staff are eager to help and accommodate any requests… The view to the ocean from the pool is simply spectacular. I would recommend this villa for anyone looking to enjoy a few days in a quiet secluded location in North Bali.

Robert - Montreal, Quebec, Canada - 2011 - Main Villa

Samen met mijn vriendinnetje in november 2012 een aantal superdagen beleefd op dit mooie landgoed. Wat een oase van rust, ruimte en gastvrijheid. Wij waren maar met z’n tweetjes, maar deze luxueze plek verdient meer en kan makkelijk 10 man aan. Villa Kembang Kertas is de ideale plek om met een groep vrienden of familie subliem te genieten van de ultieme droonvakantie in het mooie noorden van Bali.

Laurens Blommestein - Amsterdam, Nederland - 2012 - Main Villa